Jumat, 21 September 2018

Yleiskatsaus Ternion ICO -alustaan

Hasil gambar untuk ternion bounty

Tirunion on lisensoitu digitaalinen tiedonsiirtotapa, joka on yhteydessä Fiat Gatewayen ja kaupallisiin palveluihin. Sen tavoitteena vikaramia laitoksen ja innovaation kehittämisen armoon-rahoitus on laajentaa saatavuutta krito-valuuttamarkkinoilla lisäämällä nykyaikaisen rahoituspalvelujen rahoitusjärjestelmien. Lisäksi tiraniyana haluaa edistää Crypto rahoitus kehittänyt kripatukurajaima joka antaa todellista tukea kannattavan liiketoiminnan sijaan keinottelijat, vaan luonnollisista markkinavoimista

Kryptoperiodin vaihtojärjestelmä, joka on haaste, alustan Ternion yhteisö, on edessään nykyään, kuten digitaalisen omaisuuden perustettu kuva perinteisten välitys luottamuksen puute luotettavuuden vaihtoja alle vakiosalauksella yritys Haluaa käsitellä jotain, ja sillä on vaikeuksia kryptrameterikokemuksessa maksuvälineenä

Ternion
Ecosystem Ternion on kolmiulotteinen ekosysteemi, joka yhdistää Ternion (TRN) -tuen yhteistyössä ja käyttökelpoisena alustanvaihtona.

Exchange
exchange trianna on muokattava, kustannustehokas ja tehokas vaihto-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa kryptografisen salauksen, salakirjoituksen ja salauksen. Pörssin päätavoite on tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu kryptu-jälleenmyyjille.
Maksuprosessorit Maksuprosessi
helpottaa toimittajien ja heidän asiakkaidensa maksamista. Käyttäjä saa maksukortin, jota hän voi käyttää maksujen suorittamiseen. Toimittajat voivat sitten valita vastaanotettujen maksujen vastaanottamisen Fit- tai Cryptu Assignment -tilassa.

Kolmivärinen likvidaatiorahasto
on näiden kahden muun alkuperän alkuperä. Näin TRN-rahakkeilla ei ole inflaatiota eikä tallenneta kerätyt varat Ternion-alustan kehittämiseen.

Ternion merkki
TRN on osoitus, joka toimii merkiksi Käyttö lavalla maksaa palkkiot tunnusmerkkeihin vaihtaminen tai siirtäminen tiranana pörssi, joka on yhteensopiva ERC20. Lisäksi rahakkeet tarjoavat yhteensopivuuden kaikkien ERC20-yhteensopivien merkkien kanssa, jotka hyödyttävät kaikkia Tyrnen-ekosysteemin käyttäjiä.

Miksi sijoittaa Tiraniin?

Tämä foorumi on saatavana mobiililaitteilla ja verkkosovellusohjelmilla, jotka eivät koske vain institutionaalisia toimijoita vaan myös yksityisiä sijoittajia.

Avoimuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi sekä ihmisten tulevaa kasvua koskevaksi tiedottamiseksi se hallinnoi kansainvälisiä foorumitapahtumia ja vuosittaista työmäärää.

Tunisian vaihto on eurooppalainen liikennelupa ja se noudattaa kaikkia yhteisiä eurooppalaisia ​​säädöksiä, jotka koskevat sisäistä viestintää nopean tarkistamisen yhteydessä.

Foorumilla on oma myynnin palvelu, joka sisältää jännitteisiin liittyviä asioita tai ylimmän johdon, joka auttaa asiakkaita ongelmien ratkaisemisessa.

Kuponkia parametri kuvaa Ternion (TRN)
: TRN token
token protokollat: ERC20
yhteensä symbolinen: 95000000 TRN
toimitus symbolinen etukäteen: 22500000 TRN
symbolinen toimitus: 53500000 TRN aikana kuva
ennakkomyynti date: 28 kesäkuu 2018 Active
Image date:
kesäkuu aikana 29-29 08 dollarin vaihtokurssi: 1 TRN 0,65
kierroksen B 30. lokakuuta valuuttakurssin 30. elokuuta: 1 TRN 2,10 USD
1 Marraskuu pyöreä C, 30. joulukuuta valuuttakurssi: 1 tiaraaina $ 3,23

Softwork: 5.000.000 kovakantinen: 65.000.000



Yksityiskohtaiset tiedot:

Verkkosivusto: https://ternion.io
Tekninen asiakirja: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Viesti: https://t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_BLOG=bounty

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1637615
TERNION ID: KIT549
Et: 0x4a9957c05f4a2ff75c2FD44Fe026Cf31A9EdcE53

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DRIFE는 분산 된 nexgen 플랫폼입니다.

DRIFE 란 무엇인가? DRIFE는 운전자, 통근자 및 지역 사회 개발자를 포함하여 생태계의 가치 창출자에게 힘을 실어주기 위해 블록 체인이 지원하는 분산 형 네비게이션 플랫폼입니다. DRIFE는 기존 비즈니스 모델을 혼란에 빠뜨리고...