Kamis, 06 September 2018

Mis on Terni projekt?

Hasil gambar untuk ternion bounty

Mis on Terni projekt?

Terniyan on litsentseeritud digitaalvahetuse platvorm, mis on integreeritud Fiat Gateway ja Merchant Services. See püüab suurendada krüpteeritud turgude ulatust, lisades kaasaegsed finantsteenused koos revolutsiooniliste finantssüsteemidega, seega krüptograafilise rahastamise uuenduste edendamise ja edendamise kaudu. Eesmärgiks Terniyan on ka julgustada innovatsiooni krüptopulk rahastamise arendades cryptrocredit, mida reaalses toetust tulutoov ja ei spekulatsioonide, kuid ei ole juhivad looduslikke turujõud.

Terniani meeskond püüab pidevalt turgu tõusta. Selle eesmärgi saavutamiseks, mis üritab oma piire tõmmata. Usaldades meid, teete tuleviku, kus me kõik koos läheme homme. Siit saate vahetusplatvormi esimese kogemuse ja vaata, milline oleks esimene versioon. Vahetuskäsk on mängijatele mitte ainult mugav, vaid see on ka mugav ja mugav kõigile jaemüüjatele, nagu ka mobiilplatvormi rakendus ja veebirakendus. Läbipaistvuse ja usaldusväärsuse huvides hoiate inimesi kursis Terniani edaspidiste edusammude iga-aastase järelevalvega. Me teame, et detsentraliseeritud digitaalne rahastamine on tulevik,



Terni ökosüsteem:

Terni ökosüsteemi toetavad TRN Utility Tokensid. TRN-märgis on Atheri Blockcheni välja antud ERC-20 vastavusmärgis. TRN Token saab kõigi Terni ökosüsteemide kaudu vahetatavate kaupade ja teenuste põhimaksekorra mehhanismiks.

Terni ökosüsteemi raames valmistatakse Terni likviidsusfondi säilitamise suunas ette mehhanismid kõigi sissetuleku loomiseks. Kuna Terniani finantsmudel sõltub looduslikest turujõududest, mis toetavad omakorda põhinevat likviidsust, on Turnneutokenil ka utiliidiprogrammide funktsionaalsus. TRN-märk on erakordselt hästi integreeritud Terni eksosüsteemi, mis toimib Terni börsi ja Terni maksete tegevuse käigus makstud tasude tagasivõtmise meetodina. Selle tööriista tulemusena võib tekkida suur nõudlus TRN-märkide järele, mis seejärel tagastatakse ökosüsteemile, mis toob kaasa nõudluse ja pakkumise tsüklit.


Tokeni kasulikud funktsioonid: tiaraani likviidsuse tugi on vahend, mis võimaldab juurdepääsu mitmesugustele toimivusele kasutajatel, kes pakuvad medaleid Trniani ökosüsteemidele. Tiaran kommunikatsioon sisaldab maksefunktsioone: Trnian Exchange, Trnian Payments Ternian likviidsusfond

Trniani hinnaalandused Exchange kauplemine
soovib julgustada Trniani kasutajaid maksma oma kauplemislubasid koos tokenidega Tiaran. Tarbijateni jõudmisel soovitatakse oluliselt soodushinnaga kauplemislõivu kasutada tokenitaranit. Kauplemismaksud kehtivad kolmes hästi määratletud etapis. Tiaran-märkide kumulatiivne kohaletoimetamine määrab praeguse etapi.



Finantsmudel: kinnisvara väärtus žetoonide kaudu
Burns Selleks, et teha usaldusväärne likviidsus võimalikuks, töötab Ternan finantsmudelil, mis on koostatud turujõudude põhjal. Terniani rahaline mudel ja seda toetav ökosüsteem tagavad, et ümberlülitusmärk jääb asjakohaseks. Ternian Token (TRN) on ökosüsteemi lahutamatu osa ja see on baasvaluuta kolmemõõtmeliste Terniani põhitollide jaoks: Börs, Ternian Payments ja Likviidsusreserv.



Pööra sümbolit

On tõestatud, et tokonipõhine finantsmudel pakub palju olulisi eeliseid. Märgi põletamise tase oleneb Terni ökosüsteemi tuludest, mida ei saa garanteerida. Modelleerisime kolme stsenaariumi, et anda osalejale rohkem selgust lugematu käibe ja tokenipõletajate suhte kohta.

Terni eelised:

laiendatud

Platvorm on ligipääsetav mobiilplatvormi rakenduse ja veebirakenduse kaudu, mis mitte ainult sobib nii institutsioonilistele mängijatele kui ka väikeinvestoritele.

Läbipaistev ja usaldusväärne

Terniyan teostab läbipaistvust ja usaldusväärsust, teavitades inimesi edusammudest tulevikus, tehingute ja tehingute iga-aastast auditit.

Vastavus määrustele

Terni börsil on Euroopa tegevusluba ning kõik, mis on tehtud kiire kontrollimisega pardal, on kooskõlas Euroopa direktiividega.

24/7 klienditugi

Foorum on täistööajaga klienditeeninduse osakond, mis hõlmab tippjuhtkonda, mis aitab kliente, kui neil on Ternianiga seotud probleeme või küsimusi.

tegevuskava:

Trniani ökosüsteemiga töötamisel on meie põhieesmärk vähendada kaotatud aega oluliste vahe-eesmärkide vahel ja jõuda Trniani ökosüsteemi kohe pärast avalikku müüki. See toob meid otsustavalt kaasa konkurentide vastu, kes jõudis ICO-le pikka aega kätte. Trnian järgmine sammhaaval kava sisaldab kõiki olulisi samme ökosüsteemide arengus.



Token Müügiandmed:

Märgid:
Tiaran sümboolne protokoll: ERC 20
kokku sümboolne pakkumise:
ajal eelmüügist 95000000 Tiaran sümboolne pakkumise:
22500000 Tiaran sümboolne pakkumise ajal ICO: 53500000 Tiaran
Ennakkomyynti kuupäev: aktiivne kuni 28. juuni 2018
ICO kuupäev :

Round A - 2 9 juuni - 2 9. august vahetuskursi: 1 = 0.65 USD Tiaran
Round B - 30 august - 30. oktoober vahetuskursi: 1 = 2,10 USD Tiaran
Round C - 1 Nvanbr - 30. detsember Vahetuskurss: 1 = Tiaran 03:23
ICO Mütsid:

Pehme kork: $ 5,000,000
Kapt: $ 65,000,000

Üksikasjalik teave:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DRIFE는 분산 된 nexgen 플랫폼입니다.

DRIFE 란 무엇인가? DRIFE는 운전자, 통근자 및 지역 사회 개발자를 포함하여 생태계의 가치 창출자에게 힘을 실어주기 위해 블록 체인이 지원하는 분산 형 네비게이션 플랫폼입니다. DRIFE는 기존 비즈니스 모델을 혼란에 빠뜨리고...